För vem slår klockan härnäst?

Du är ute och går på en landsväg, det är vindstilla och solen bidrar till att det uppstår svettdroppar i pannan din,
från gräsfälten runtom dig hörs syrsosrnas surr.
Helt plötsligt slocknar solen och fällten börjar brinna,
en isande kyla river tag från fötterna och klättrar längst ryggen upp tll huvudet.
Syrsorna läten överröstas av panikartade barnskrik.
Den vindstilla luften skickar nu piskande hagelbitar mot ansiktet ditt.
Helt plötsligt står en man framför dig,
"jag är gud och du har nu bara 12 h kvar att leva, spendera dem väl".
sen på en millisekund är allt återställt,
du står ensam på landsvägen och allt är som det var 3 minuter sedan.
Förrutom att i handen har du en papperslapp det står klockan tickar på...


Om du hade 12 timmar kvar att leva, vad skulle du då göra?


Some kind of spinning away

Vill tillbaka till den tiden då det inte fanns några måsten och tider att passa. Då vi levde för dagen och skrattade åt gårdagen. Eller egentligen vill jag inte tillbaka, vi hade världens roligaste tid då, men man måste också lära sig att visa saker tar slut och att saker inte är lika underbara och vackra i oändlighet. En del upplevelser ska inte vara för evigt, saker blir vackrare när de är begränsade och sköra... Men minnena Jay, de lever vi på än idag :D

 

Nya zeeland, Lake Wanaka. Up up and away!


Och ja, jag pratade om när jag och Jocke var ute o reste :D


Salmon skinroll

Jag kan komma på mig själv med att stå och skratta i min ensamhet bara för att jag tänker på roliga minnen, i de flesta fallen tänker jag på att jag och min syster kollar på Friends.
Jag kan tänka mig att mina kollegor tkr det är väldigt konstigt då de ser en fnissande Fredrik då han står och hackar lök :D

Träden börjar släppa mer o mer löv, ett illavarslande tecken som säger att snart är snön här och för mig är det Big Big no no. Vill ha snö på julafton och nyårsafton annars kan det vara vamt och sol... Flytta utomlands någon?


Ursäkta kvaliten!

 

 

 


Hey there!

Folk därute, gå inte runt och tänk "tänk om" . se till att leva livet, vi vet aldrig när det tar slut. Bittert men sant så kanske morgondagen försvinner bort, och bittert nog kanske idag glöms bort. Säg till dem du tkr om att du tkr om dem och våga chansa och våga hoppa ut från klippan (inte ordagrant menat :P). Vi lever i nuet och bannemig så ska vi göra det med råge också.

Vi ska alla dö någon dag,
det är inte idag,
så idag ser vi till att leva
R.Z


Vet inte vad som är speciellt med den,

men den talar till mig på nått vis.

(plus så är videon rätt coolt gjord)

 

Jag listar 3 låtar som spelas när jag är arg

  1. Ebba Grön - Were only in it for the drugs
  2. Sabaton - Attero Dominatus
  3. The Cranberries - Zombie
Er tur, vad lyssnar ni på när humöret tryter?

Dear Mr.President, hmmm my bad, Pumpkinhead

Riktigt riktigt trevligt på jobbet idag, inte så mkt o gö så vart en del fika o prat bara :) plus drog hem tidigare för typ första gången och någonsin. det är ju snart halloween också så jag och linda tog fram våra kreativa sidor och gjorde pumpa-ansikten, riktigt trevligt hade vi... mkt skratt o prat.
Just ia, det är fortfarande en super-fantastik dag, vet inte riktigt varför men bara känns i hela kroppen :D

Förrätt: Terrine på getost, parmaskinka och grillad paprika,

confikterad cocktailtomat

samt en marmelad på fikon och daddlar... Mkt omtyckt

glömde tyvärr ta bilder på Varmrätten o desserten.

 

Linda massakerar en stackars pumpa

 

Jag massakerar en stackars pumpa

 

Men Tadaaaa va fina de blev, Mr 1 o Mr 2

Vart sur då lindas pumpa är "grymmare" än min, det här är Lindas

 

 


Detta blir en jävligt bra dag

Oj gud vilken morgon det är idag, visserligen är det grådisigt och ett stilla duggregn slår mot rutorna till mitt vardagsrum/sovrum. jag har lite blåsor under fötterna efter att jag vart o sprungit, en o annan dammråta samlar sig i hörnen och min uteplats ser ut som en byggarbetsplats (inte så konstigt när det är det också, det läggs bergvärme). Det är ju faktiskt bara Tisdag och nästan hela veckan är kvar. Jag känner en viss trötthet då jag hade klockan på ringning kl 04 inatt av mystiska skäl... Men jag mår alldeles toppen ändå. För idag så ska vi se att leva som kungar och drottningar allihopa. Måntro om det låg något i mitt kaffe imorse?!
Visst det är ingen speciell dag, så därför gör vi den jävligt speciell!

Det kan även vara så att mina tidiga lyckorus nu beror på att när jag drog upp winamp så råkade en viss Pimme dyka upp och sjunga om Flyktsoda, man kan fan inte bli annat än glad..

 

 

Ikväll sen kommer en ny lista :)


Stjärnstoft

 

himla grym grabb den där Bowie.. Jag bjuder er på Stjärnstoft, ta emot


Saker som värmer i höstmörkret

Är något fel på mig när jag blir överlycklig av att vi fått in en kitchen aid, mixer o nytt porslin på jobbet... Ja menar, jag var ju som ett barn på julafton idag... hihi :D Konstig den där Fredrik. Men visst skulle det väl vara tråkigt om alla var likadana, nog för att vissa är egenkära men det finns ju en gräns.
sjukt nice på jobbet idag, kändes som om tiden bara sprang ifrån mig hela tiden, vipps var man färdig liskom... flyt!

Jag listar saker som värmer i höstmörket (inte alls taget från ok/q8 reklamen):

  1. Sarkastiska skämt, känns som om jag är hemma hos familjen i sura då.
  2. Låten Lightning Crashes med gruppen Live
  3. Att börja morgonen med Jocke som ringer och säger att han bokat biljetter till Thåström i Feb åt oss:D
Jag tänkte fortsätta trenden att be er läsare skriva in, så skriv denna gång in 1 sak som får er att må bätte då det annars biter kallt i kinden.

Som sagt så har jocke bokat biljetter till han o mig till joakim Thåström, han kmr till sthlm 5:e o 6:e feb för att spela... den 5:e ska vi dit... Kan säga att man längtar inte lite precis.

Jag citerar Counting Crows rätt o slätt o säger
Come back to me



Endast för att ni ska undra vafan jag väljer denna bild för


Lämna ut er själva

Hej

Er
!

Jag tänkte vi skulle försöka vara ärliga och öppna i detta inlägg, man mår mkt bätte efteråt och man mår bra av att låta sanningen komma fram. Så ni ska faktiskt skriva en kommentar till detta inlägg där ni berättar en sak om som jag inte visste om er. det spelar ingen roll om jag känner er eller inte (troligtvis bara min syster som läser detta men vi kan ju försöka ändå :D)... Så oavsett om vi någonsin pratat med varandra eller inte så ska ni lämna ut en sak om er själva.

3 hemligheter jag har:

  1. Jag har jävligt svårt att ta kritik gällande min matlagning
  2. Jag skulle göra vad som helst för att kunna sjunga fint
  3. Jag vill bli författare
Nu är det er tur...

 

Misguided ghosts - Paramore

to me, u are perfect

helgen gick snabbt, åkte hem i fredags morse och träffa mamma o camilla i sura. sen kom pappa hem, vi åt lunch och sen drog vi till morbror som vi firade i lördags :D hurray, tack gode gud för att den kvällen innehöll lite alkohol, jag gillar min släkt jättemkt, men lovar att den blir roligare med lite promille i blodet... Så camilla, se till att bli 18 snart så kan vi ha askul på alla släktträffar :D är tillbaka i sthlm nu, kom hit för några timmar sen.
Fastnade i filmen Love Actually, amazing film... kärlek, svek, hopp och förtvivlan... plus diggar England rejält!.

veckan som kommer hoppas jag blir rätt lugn, fingers crossed...nu ska jag vänta in natten.
Puss världen, låt er bli hyptnotiserade av John Blund. Tjillevippen!

To me, you are perfect


on an ordinary day, I die

ibland brinner fingrarna för mig över tangentbordet, men ibland står det helt stilla, som det gjort den senaste veckan.. Kan också bero på att jag knappt haft tid att tänka då jobbet tar upp allt större o större del av mitt liv, för mkt jobb resulterar i stulen fritid och lust... Rätt ofta nu för tiden saknar jag det enkla och bekymmerslösa jag hade när jag bodde i Sydney, allt där var så runt i kanten och skimrande...  Men för att uppskatta det fina krävs det ibland att man måste stå emot regn o mörker. måste tillägga att jag saknar mina kompisar hemma i sura o v-ås sjukt mkt.

"I hunger for your touch"

imorrn åker jag till familjen i sura och vi ska sen vid lunchtid åka till min morbror som fyller 40 och fira han. ska bli kul att träffa han o hans familj igen.




like old days

fick igår in en lägenhetskompis som ska bo hos mig i 2 veckor nu, vi är gamla skolkompisar och han ska jobba på en restaurang inne i stan :)
om ni inte hört bandet Paramore, så gör det, de är sjukt bra. deras nya skiva är awesome.
helt ärligt orkar jag inte skriva mer, men det kmr väl kanske på söndag?!.

ha de världen, ta hand om varandra.


just medals and scars

Hey son, have u seen the war? Dagen var lång idag. Alvedon och Voltaren har tagit bort mitt ryggont... Ångest över att tiden inte räcker till. Köpt boken 1001 album du måste höra innan du dör. Ska man starta kriget mot sig själv bara för att upptäcka att man inte kan förgöra någonting hos sig... Du luktar gott. Jag får panik när jag bakar bröd och mjölet torkar ut mina händern. Ett glas rödvin är bra för magen. Vi styr kosan mot Sälen till Nyår... Usch va jag kan bli röksugen ibland. Va mörkt det är när jag går till jobbet kl 0645 på morgonen. Kaffe med mjölk kaffe med mjölk kaffe med mjölk....Ge mig lycka, medgång och nedgång, visa visa visa mig allt. Du luktar gott. Hobby-ljugaren och Låtsas-jobbaren skänker mig alltid skratt, tur att jag är vän vän vän med er... min säng är mitt himmelrike.. Filmen Dogma är sjukt bra! Va jobbigt det måste vara att bli känd efter sin egen död.  Min familj är för långt bort från mig.just carry this gun, u even get paid. va hände med oss 12. Vi hade iaf lovik... får ni panik av att läsa detta, det får jag med.... PANIK PANIK PANIK... du luktar gott.. David bowie pryder framsidan på boken... Knarkar idol på youtube mkt...bara massa skit på tv.....Kan inte, kan inte, kan inte förstå allt o alla ibland... Through haze... Imorrn ska öl svepa med mig till världen ovan... PÅ SKOJ PÅ SKOJ PÅ SKOJ...varför upprepa allt allt allt tre tre tre gånger. Spinning är jobbigt.. Bokat tatueringstid... Himla skoj på nyår vi ska ha. jämt sur dagen efter jag har rökt... ska ha rosor runt armen. Just därför jag ska sluta... Innan himlen faller ned... Du luktar gott..Katarinaklockor klockor klockor... Brännsår på handenFärsk rosmarin luktar så gottThey never understandBlack leather boots... jag vill förlora mig själv. har köpt ny tvo en ps3a. fira kompis som fyller år i helgen... I DIG! Mr John Blund is knocking in an hour. Come back to me! Vill avsluta kriget med mig själv. Tycker ensam mamma söker är kul att kolla på...paint it blackwere only in it for the drugshumanneedled 24/7hero of war. Sjukt! den enda jag ser upp till. rårörda lingon är underskattat. det är också kallt o mörkt när jag går hem från jobbet. Ska bli skönt att fira julen med familjen. en tupp brukar gala när jag går till jobbetDu luktar gott. O va kul att spela blackjack. Vill gå på krogen och drömma om morgondagen. vill drömma om dagen. vill helt enkelt bara drömma. If i said that u could.


RSS 2.0