För alltid bor inte längre här

Forever doesnt live here anymore...

Lade på playlisten för fullt o den låten med Marit bergman kom upp, rätt skön faktiskt...
Förra veckan när jag var påväg hem från jenny så märkte jag att jag hade så fruktansvärt ont i ryggen, aja tänkte att det går väl över till morgonen och så somnar jag i den goda tron.
Klockan ringde och jag reser mig upp, vilket jag ångrade med en gång då en brinnande smärt lägger sig över ryggen, går som Ringaren i Notre dame till jobbet och lever på alvedon och hoppet om dagarna. Dagen efter kommer en massör till jobbet och efter att hon bara petat på mig på ryggen och jag halvt om halvt smäller till henne konstaterar hon att jag borde nog gå till en naprapat, 3 h senare vrider jag mig av smärta i väntrummet till Dr.Rygghealare.
Hmmm, en infektion i en gömd muskel inne i ryggen, ta antiinflamatoriska tabletter o alvedon i en veckas tid så blir det nog bättre.

Så lever på det nu, men det hjälper faktiskt :) så mår bättre nu.

Helgen bestod av lite jobb, en fest utan dess like, VH, en dålig film?, roadtrip hem till sura, vin-ost-kex med familjen o massa prat... gud vilken underbar helg det var alltså :)

En viktig middag på torsdag på jobbet, men det ska nog gå bra, elr ja det kommer ju så klart gå bra, men man kan ju försöka vara ödmjuk iaf...

Bara jag som tkr att det här Roast på Berns floppar som bara fan elr? :P



Ad astra

Ad astra - till stjärnorna

Snälla ta mig dit där det ser ut att vara så lätt med allting, där det ser så vackert ut och där världen är det minsta man bryr sig om. Ibland vill man och behöver fly från det vardagliga tjatet som ligger under sängen och skrämmer en så fort man vaknar.

Ibland så vill man faktiskt bara slippa.


Det här är alla dårars dag

helgen är här, give give give me a wiskey and i seeeeee ya all in the mist!


summer turns into fall

När tiden rinner ur ens händer och bördan på ens axlar växer hinner man knappt känna va det är för årstid ute, idag var det ju höst för fan.. usch va tiden flyger. men hösten har sina godbitar med, wiskey under en filt när det blåser ute är ju dte bästa som finns.

Imorrn ska jag på en inflyttningsfest hos Joph, blir sköj, sen ska jag se att vila mkt i helgen. Var iväg o köpte nya tröningsskor idag också, de på jobbet tyckte tanken av att jag tränar är rolig (jag möttes av hånskratt när jag berättade mitt nya inköp:D)...

ska kolla på austin powers på tv nu.

Dagens bästa: va varmt o skönt det var i morse
Dagens sämsta: va kallt o mörkt det var på kvällen.

auf wiederschen

time runs out on us

Tror bestämt att för exakt 1 år sedan så var jag i luften tillsammans med Jocke på väg till Thailand och främmande intryck. Och bara så du vet J, jag skulle med glädje byta ut allt jag har för att göra det igen med dej.

Människor därute, fånga tiden, för den fångar inte dig, den flyr från dig.


Slaffs, haffs och kraffs

Vi alla på personalfesten lutar oss tillbaka i stolarna, blickar ut över våra tallrikar som är på bristningsgränsen av kräftskal, puttar till kräfthatten så den hänger lite på snedd, kollar på varandra och skålar, men först efter att vi alla gjorde misslyckade försök till att sjunga en snappsvisa. Det är fredag, klockan ligger runt 19.00 och vi är cirkus 25 personer som mummsar i oss kräftor som om det var det vi var födda till att göra.
Vilket perfekt avslutning på en vecka full av stök och stress, att varva ned med allesammans man haft dispyter med över en snaps och tilltug, (och av någon konstig anledning råkar snappsglaset alltid vara fullt, inte för att jag glömt bort att dricka utan för att min bordsgranne tror jag är bottenlös). Glada skratt, mångfaldiga skålar och varma sinnen gör det hela till en kväll att minnas och att glädjas åt. Lite senare in på kvällen kommer min gamla skolkamrat Emma in och gör oss sällskap, hon sover på min soffa denna helg då hon bestämmt sig för att hälsa på mig i Sthlm, hur roligt som helst.
Iaf alkoholns dimma lyckas aldrig riktigt fåga mig vilket så här i efterhand var bra då jag väcktes kl 08 dagen efter av att Emma var vakeno gick runt i lägenheten.

Vi bokade biljettet till Harry Potter och halvblodsprinsen, kl 20 hade vi bokat bord på Restaurang Smak och den avnjöts med full bravu, utomordentlig mat och service, en restaurang att besöka om man är i sthlmskrokarna. Innan middagen hann vi ta oss ett par fördrinkar på Fridays, nice nice.

Tack Emma för denna helg, jag hade jättetrevligt!

imorrn börjar en ny jobbvecka och det ska bli kul, jag jobbar dag hela veckan vilket menas med att jag hinner ha ett liv efter jobbet.

För övrigt vart jag sjukt sur då jag o några kompisar hemmifrån inte fick tag i Green day biljetter. Arghhh!

 

Frestelsen äpple finns framför oss,

för att vi ska hitta kraften att stå emot det.

 

 


Where is my sun!

Mina underarmer visar tecken på vad jag sysslat med de senaste dagarna, brännsår från olja, rivmärken från bänkar och smärre brännskador från grillen. allting är från jobb jobb o mera jobb, denna vecka har varit full men nu är jag äntligen början av nedförsbacken.
Imorrn ska vi ha personalfest och det slutar väl antagligen med att man ligger i fosterställning nånstans och frågar väggen man stirrar in i vad som egentligen hände med att "försöka vara nykter"...
Emma kommer imorrn också och det ska bli grymt kul att träffa henne igen, år o dar sen sist... vi har bokat bord på "Smak" på lördag, ska bli riktigt roligt...

Ska man kanske satsa på att bli journalist elr krönikör, det verkar otroligt roligt och är väldigt lockad fasktiskt..

"är livets meningen med att bara föröka sig och utveckla våran ras"

"is there a life after death"

"Where is my Sun"


Folk säger gud vad jag är stolt över att vara Svensk när Zlatan gör fotbollsmål,
Jag blir stolt över att dessa musiker är Svenska



RSS 2.0