Ett tomt rum, en full bil, en lite "vilsen" Fredrik

Nu när jag har packat ned allting som var i mitt gamla rum i Sura kommer en konstig känsla mot mig, är det tomhet?!. Sitter i mitt gamla skal till rum nu med en tom säng utan sängkläder som utsikt, väggarna är kala och hyllorna tomma, garderoben är tom och min bil är fullastad av mitt gamla hem... 
   Om jag ska vara ärlig har jag aldrig kännt så här förrut, att överge det som alltid funnits där, jag vet ju självklart att min familj alltid välkommnar mig hem, men på något sätt känns det konstigt att åka iväg och veta att mitt gamla rum ska bli ett "träningsrum".
   Jag har ju sen 15 års ålder bott hemmifrån mesta delen, internatskola, jobba i stockholm, vart ute och rest. Men då visste jag att många av mina saker stod kvar på hyllorna i Sura.
   Men man blir väl berikad med ett till steg in i vuxenlivet som man behöver. även fast det känns som om man vill smyga så att steget kmr lite senare är det bara att knyta åt skon, för nu går den inte att stoppa.

Imorrn bitti bär det av mot Göteborg med Linda, så ska vi möta upp Eva där ere och se gå op U2, wehooo!



someday I wish upon a star

The quiz





hold me, thrill me, kiss me

Wiskey är en trolldryck som tar fram ens bästa sidor och som värmer om en,
likt när man var liten då mamma vaggade en till sömns i hennes armar.


Vaknade imorse på madrassen på golvet i Jockes golv av att hans väckarklocka ringde/lät/var konstig?! Vi båda konstatera att faan vi hade ju inte ens ont i huvet, (big shock då vi drack enorma mägder wiskey den natten) så vi tog en snabbfrukost och drog ned mot city för att käka sushi och gotta oss i solen, shiet va gott det var med denna råa fisk och ris. var hur länge sen som helst man käka det känndes det som...
   Sen var jag tvungen att införskaffa 2 st u2 skivor som jag ska spela på min roadtrip ned till gbg för att se dem på fre. ska blir riktigt nice :D looking forward to it...



För att citera Buzz Lightyear:
mot oändligheten, och vidare



Min kändis-födelsedags-person är...

Jag låg i soffan och läste Söndagstidningen från expressen, jag kom fram till ett inslag som var intressant, det stod om kärleken mellan världens mest hatade man och hans kärlek. Jag såg att jag har hittat min kändisfödelsedags-person, en tjej som kastade bort sitt liv för mannen hon älskade, Jag delar födelsedag med Eva Braun, fru och älskade till Adolf Hitler...
  



Eva Anna Paula Braun

Skimrande

En vis man sade bra men hemma bäst. Man kan inte annat än intyga. Vår tur med färjan var bland det roligaste jag gjort på väldigt länge :D har faktiskt ont i magen för att jag skrattat så mkt, haha...

Jag förbannar Rikard lite för att han visa mig Black Jacks förödande förtjusning...

jag orkar inte skriva allt som hänt på kryssningen, vi låter en dimma vila över MS.Galaxy.

Kvällens bästa: för oss fanns det ingen morgondag
Kvällens sämsta: till slut kom morgondagen ifatt oss



underbart, tragiskt, skimrande.

jag hade en gång en båt...

oj så man kan tappa glöden för att blogga, helt tomt bara, fast veckan har varit planerad för fullt... nu äntligen ska vi åka kryssning, till Åbo, efter allt snack. haha.
   Iaf hoppas nå roligt händer och att man kanske blir berikad med något nytt o lärorikt... Jag ska iaf ha svinkul... hej då. bluub, bluub.




HIttar jag min kate ikväll?!

suck

On broken fucking wings





en tur i det gröna

i förrgår kväll hade jag lite panikågest, vad ska man göra i lilla sura som sover om vardagarna (egentligen om
helgerna med men), så ringde till Jenny i sthlm och snacka med henne, vi kom på den asgrymma iden att gå på grönan dagen efter. så i tisdags-morgon hade jag klockan på rigning och satte mig i bilen efter en snabb frukost (kaffe), musik och en bil som spinner som en katt tog mig till sthlm blixtsnabbt, träffa Tom lite (min granne o kollega), o han ville följa med... sen styr vi in mot stan och möter upp Jenny vid sthlm city, bussen ut o sen en heldag på Grönan som bestod av skratt, prat, åksjuka, öl och en jävla massa karuseller.. Kvällen avslutades vid Fridays med en sista öl tillsammans med Jenny (Tom drog iväg på ärende).
   Sen nu imorse drog jag mot suraskogarna igen, back in the ghetto...

Så tack Jenny (eftersom Tom inte läser min blogg skiter jag i han) för Grönan och en underbart rolig dag/kväll...

Imorrn har jag o Jocke högflgande planer, stan, ärenden, käka o sen wiskey o snack, troligtvis blir Ebba Grön inblandad där i mitten nånstans, hon brukar bli det när vi "hänger"...

Jag ser fram emot att säga till expediten på brothers imorrn "hej, jag ska på finmiddag med kostym o skjorta men har bara en slips, hjälp mig bränn lite pengar är du snäll"



skriet

I would do anything for love, but I won't do that



En flyktort för hungriga själar?

så här dagen efter en festkväll känner man sig sådär lagom seg, inte bakfull av någe slag utan lider mest av brist på sömn, fast jag sov länge. Iaf från scratch:

igår så drog vi in till västerås, vi hade bokat bowling, vi bowla och hade världskul i 1 h, man kan ju inte säga att man inte blev berusad ganska snabbt, (kan lika gärna ha varit lyckorus för att man träffa kompisar man inte träffat på ett tag och hade superkul). Sen efter bowlingen körde vi med ett litet wild-card och drog till Pluto, kändes som år och dar sen man var där senast, och senast därifrån kmr jag inte ihåg allt för mkt alltså,dimmigt.
   Iaf pluto visade sig vara hur kul som helst, träffa gamla som nya ansikten och det kanke visar sig om nånting utvecklas från det.
   Kvällen är alltid för ung när man har trevligt och krogen stängde... Men kvällen avslutades ju på topp, men lite dricka på en uteplats med en mkt god vän :)

Kvällens bästa: du smakade gott
Kvällens sämsta: Så här dagen efter har man en äcklig smak av Ms.Nicole i hela munnen (Nicole=nikotin=ciggaretter)

Finns krogen när man är nykter eller är det en himlaport som bara öppnar sig när man är onykter?
Jag och en kompis hade ett resonemang om att man aldrig varit på krogen nykter



Regn, pappor och rullande klot

egentligen har jag inge vettigt att skriva om nu (till mitt försvar har jag aldrig det), men fann ett överskott av tid som jag bestämmt måste göra mig av med på något sätt. tänkte gå ut och springa men det bara smattrar på som marackas pga av regnet på taket... suck och mega-suck.
   Ska förresten på bowling med kompisar imorrn, det ska bli riktigt kul, å efter det ska vi ut på krogen och kanske bli odrägliga?...
  
Några tankar om MJ ceremonin i förrgår? tyckte det var grymt härligt av Michaels barn att säga att: my dad has been the best father you could ever imagine. det är ju endå barnen man har disskuterat mkt om, om de har trivts med Michael som pappa m.m, touche kvälls-äckel-press.
   Även Michaels bror sa ju som den vise man han verkade vara: How much can one man suffer, at least now they leave you alone Michael. Ännu en gång, touche kvälls-äckel-press....
   Jag gillade även citatet en nära vän till Michael sa: he is the biggest star this world will ever have

Hämtade ut mina biljetter till U2 som jag ska gå på med ett par kompisar sen 31 Juli, faaan va kul det ska bli då.

Skänker en tanke till dig nu jocke som står på taket och lägger pannor och blir dyblöt (regnar troligtvis i v-ås också), men snart är det över :P och blöta kläder är ju ingenting lite kaffe inte kan bota.



I give u shelter and a sanctuary, if u just give a little piece of your heart.





Notis till bildtexten:
nej syster (som tolkar allt jag skriver till att jag är kär),
texten har ingen som helst relevans till mig,
tyckte bara det passade till bilden.




insikten om rostade bönor

3 sanningar som säger att du snart är hooked-i-kaffe-träsket:

nr1: När man blir helt glad och upprymd då man kommer på att man kan koka kaffe och dricka.

nr2: Att man varje gång man dricker kaffe säger till sig själv att hur gott det är, (borde man inte veta det efter ett antal koppar man hunnit med i livet?)

nr3: när man kan stå med kaffeburken och lukta på kaffet och tänk att det här doftar godare än både nyklippt gräs och tjejer.

Idag har jag vart inne i stan och hämtat mina tavlor som blev färdiga med inramningen jag lämna in dem på, strosade runt och köpte en tröja.
    Sen så snart så kmr min syster hem och då ska vi ut och springa i elljus-spåret. Efter det blire nog kaffe :P.

Va hände egentligen med oss alla?




Det skulle vara någon hyllningsdag om MJ idag också, får se om det blir bra ikväll sen.


Magnificent

Den 31 Juli drar Jag, Eva och Linda till Göteborg för lite U2 :D wehooo


grillat är godast

hemma i sura och mår som en kung, gårdagen bestod av grillkväll hemma hos emil, vi hann med både kubb, kortspel och semesterplaner.. Riktigt trevligt igår, Kvällen avslutades med ett enormt åskväder som drog in över oss och både jag och jocke var dyblöta när vi väl kom hem (mest jocke).. hihihi.. iaf så somna vi som stockar en och sen frulle idag, nyss så skjutsade jag hem jocke o snart ska jag till farmor, hon fyller år.. å snart kmr mamma hem, inte träffat henne på ån månads tid så det ska bli kul....

har nytt nr också, har bytt bort comviq mot telia, skönt, här kmr nytt nr 0703859938

oj nu kom mamma o pappa hem med typ 10 liter jordgubbar, så jag drar iväg och äter lite sommar i en skål, hejs


gröna dagar

kan vara årets hittils bästa låt






Semester, jag välkommnar dig

nu var det ett tag sen jag skrev, helt enkelt haft för fullt upp, på jobbet har jag och pierre inventerat alla sprit, öl och vinflaskor som fanns, städat av hela köket till stängning och kollat så att allt är i sin ordning, på kvällarna har vi varit allt från 3 personer till 10 som har tagit och utnyttjat det fina vädret, grillat, solat, druckit in de ljumma, underbara sommarkvällara och haft världstrevligt. nyfunna vänner är alltid superkul, Känns som om man har bott kollektivt igen då man alltid har haft personer nära sig, men sånt är roligt :)
   Nu har alla begett sig hemmåt och nu känner jag att ensamheten kommer smygande lite, men det är trevligt på sitt sätt också, tvättar för fullt nu och städar... inom en snar framtid beger jag mig mot suraskogarna och sommaren hemma, det ska bli underbart :)

veckan som har varit har varit helt underbar, tack alla för det...
   Sura, snart kommer jag...





RSS 2.0